DUTCH CIROSA Z

Dutch Cirosa Z
Gelders kampion L springen 2012
Dutch Cirosa Z en Carmen Holtslag SGW Chaam 2013

Pedigree

Dutch Capitol x Saluut x Cobblers Thread XX x Dijkgraaf

Internationaal Eventing Paard (IEP)​ CIC3***, Z-Spr

Zangersheide stamboek

Succesvolle stamboom

Halfzus Roosje Embregts (v. Monaco) rijdt op CIC4**** nivo met Iris Pemen. 

Volle broer Del Destino heeft met Kim Farlinger (Canada)1.60 m GP gesprongen en was in 2006 genomineerd voor de Wereldruiterspelen in Aken. Beste WBFSH ranking individueel was plaats 100 (in feb 2005) en toen het beste springpaard bij stamboek Zangersheide.

 

Palmares

2012/13 Gelderskampioen springen L

​2013     1e M-SGW Norg

​2014     1e Z-SGW Vlietland

​2014     17e CIC1* Maarsbergen

​2014     17e CIC2** Renswoude

2014     20e CIC2** Varsseveld

2015     20e CIC1*  Marbach (D)

2015     2e Z springen Nunspeet​​​​​​

Fokmerrie Dutch Cirosa Z 

​Dutch Cirosa Z is wegens ouderdom in 2020 overleden

Nakomelingen

Merrie Zirosa C (Sibon); 1.30 m

Merrie Bella Rosa (Cantos); NL, moeder van 1.30m elite merrie

Merrie Curosa (Ustinov); ISP 1,35m Engeland

Hengst Equity van de Suydersee (Numero Uno); ISP  1.45m; NL

Hengst Mill Fame van de Suydersee (Famous); PROK

Hengst Nazca van de Suydersee (Bubalu VDL)

Merrie O'Laroos van de Suydersee (Arezzo VDL); D-OC

Merrie Pippa Rosa van de Suydersee (Arezzo VDL)

GM van Geste Rosa (Numero Uno) Elite, 1.30 m

Equity 1.45m jumping with Laura Hoefsloot​

Magalu Stamboek opname

Magalu Stamboek opname

KATE Blomcup 5-jarigen 2020

KATE Blomcup 5-jarigen 2020

Powerbeat on the way to England

Powerbeat on the way to England

PIPPA ROSA van de Suydersee

PIPPA ROSA van de Suydersee

Primetime van de Suydersee

Primetime van de Suydersee

Mill Fame op De Burd

Mill Fame op De Burd

Lowlands EPTM

Lowlands EPTM

Equity 1.45m jumping

Equity 1.45m jumping

Opfok De Burd

Opfok De Burd

© 2013 by SUYDERSEE STUD:  BREED 2 SPORT FOR EVENTING AND JUMPING

  • YouTube Classic