Nieuws 2020

GAZOO 1e en Kringkampioen!

Zaterdag 11 januari was in Wezep de 3e wedstrijd voor de kringkampioenschappen. Carmen reed met Gazoo in de M-springen en werd met dubbel foutloos en de snelste tijd 1e. Met een 4e plaats in de vorige wedstrijd betekende dit dat ze ook Kringkampioen is geworden en deel gaat nemen aan de Gelderse kampioenschappen. Gefeliciteerd!

GAZOO 1e in Genemuiden

Zaterdag 4 januari is Carmen met Gazoo van de Suydersee 1e geworden in het 2-fasen M-springen in Genemuiden. Ze reed mooi nul met een zeer scherpe tijd van meer dan 3 seconden sneller dan nr 2. Totaal deelnemersveld was 35 combinaties.

GAZOO 1e in Houten

Zondag 8 december reed Gazoo van de Suydersee wederom een mooie nul ronde in de tweefasen wedstrijd M-springen in Houten. Carmen reed veruit de snelste tijd wat resulteerde in een mooie eerste plaats.

GAZOO 2e in Zilveren Ui

Vrijdagavond 29 november is Gazoo 2e geworden in het M-springen bij de Zilveren Ui wedstrijd in Kampen. Met 2 sterke nul rondes en een scherpe tijd in de barrage kreeg ze het rode lint. 

IZZY 2nd in final 6 and 7 yr Cavan International

Izzy ( I'M Special de Muze x Larino x Able Albert) 2nd in the final 6 and 7yr Cavan International Horse Show in last weekend 10th of November with rider Derek McConnell. 

Please reload

© 2013 by SUYDERSEE STUD:  BREED 2 SPORT FOR EVENTING AND JUMPING

  • YouTube Classic