top of page

Wedstrijden

Carmen wint M-springen Maverick Stables

21 Februari 2016

Na een lange pauze van enkele maanden is Carmen weer begonnen met de training van Dutch Cirosa Z voor de eerste SGW wedstrijd in Maarsbergen. Daarin paste ook het M-springen vandaag bij de Maverick Stables. En dat pakte goed uit: 2 foutloze rondes leverde de eerste plaats op. Mooie rondjes, goed in het ritme en Dutch had er weer zin in. 

SGW Bathmen Z

Zondag 1 november 2015

Na een periode van rust en enkele L-SGW HC wedstrijden gedaan te hebben, is Carmen weer gestart in een Z wedstrijd. Dressuur rond de 56 punten, 2 balkjes in het springparcours en een foutloze cross waren het resultaat. Dutch heeft het seizoen goed afgesloten en kan de winter in met het vizier op indoor springen.

Viktor Krijt; bedankt voor de vele mooie foto's dit seizoen.

CIC* Marbach Duitsland

April 22, 2013

Woensdag ochtend om 5.00 uur zijn Carmen en Marian in de vrachtwagen van Alice Naber Lozeman, met de caravan erachter, naar het Duitse Marbach vertrokken. Voor Carmen de eerste wedstrijd buiten de NL grens. Nieuw FEI paspoort was aangevraagd en maandag was Dutch Cirosa gekeurd door een dierenarts van de NVWA (anders mag je D niet in). Vandaag de dressuur proef gereden: 49,30 punten. Zo goed heeft Dutch nog nooit gelopen. Plaats 21, en mooi uitgangspunt voor het springen en de cross

Indoor Dronten

4 April 2015

Tijdens Indoor Dronten heeft Carmen de eerste ronde gewonnen van het Springen over alle categorien B, L en M. In een tijd van 30,8 seconden was ze iedereen te snel af. De finale heeft ze niet gereden omdat ze zondag de Z sgw in Etten Leur gaat rijden. De nieuwe jas van de ANL; Alice Eventing School staat Carmen goed.

Please reload

Grandorocco van de Suydersee

Grandorocco van de Suydersee

Magalu

Magalu

Gazoo Dakoda Mower

Gazoo Dakoda Mower

Suydersee Stud

Suydersee Stud

Saralyn Trigon

Saralyn Trigon

Paarden op De Burd

Paarden op De Burd

I'm Charlie

I'm Charlie

Guusje (Gazoo) Blom cup 1.40m

Guusje (Gazoo) Blom cup 1.40m

KATE Blomcup 5-jarigen 2020

KATE Blomcup 5-jarigen 2020

Powerbeat on the way to England

Powerbeat on the way to England

bottom of page